Rólunk

 Bemutatni egy cukrászdát, egy kávéházat valójában nem lehet. A megismeréshez az élmény kell: ott ülni a télikert kandallója előtt, vagy a nyári napsütésben az árnyas teraszon, belélegezni a kávé és a sütemények illatát, időt tölteni beszélgetésbe merülve, vagy a gyerekek játékát szemlélve.

 Mégis, aki nem járt még a Római part cukrászdájában, annak szüksége lehet leírásra. S talán annak is mondhatunk még újat, aki vendégünk volt már.

 

 Kezdetnek elmesélhetjük, miként kezdődött a történetünk…

 2002-ben ezen a környéken sétáltunk, mivelhogy itt lakunk a Római parton, és feleségem, aki várandós volt a harmadik kislányunkkal, megkívánt egy jó somlói galuskát. Csakhogy errefelé sehol sem lehetett ilyesmi finomsághoz jutni. Akkor ezt mondtuk: „Csináljunk itt egy cukrászdát”. Már másnap elmentem ingatlant keresni, és kiderült, hogy ez az épület eladó. Egy lerobbant régi épület volt, kocsmával és egy kis bolttal. Megvettem, megterveztük, és a tervek alapján elkezdtük kialakítani a cukrászdát.

 Szakmai oldalról sikerült megtalálnom Ziniel Barnabást, aki egy neves mestercukrász. Az ő szakmai múltja és tudása előtt tisztelegve felajánlottam, hogy az ő nevét viselje a cukrászda.                    

 Folytatásként pedig, hogy mit tartunk fontosnak…

 Nagyon vendég centrikusak és nagyon-nagyon család centrikusak vagyunk, ezért az évek során sokat fejlesztettünk minden téren, vendégeink igényei szerint.

 Minden évben változtatunk, csinosítunk valamit az üzleten. A teraszt és a fedett játszóteret folyamatosan bővítjük és szépítjük, hűvösebb időben kandallóval fűtjük, nemrégiben pedig térköveztük a parkolót és új biciklitárolót készítettünk a kerékpárosoknak.

 Nálunk helyben, a cukrászüzemünkben készülnek a termékek a lehető legjobb alapanyagokból, ezért szinte minden kívánságot teljesíteni tudunk: a 8 szeletes tortától a 800 szeletes óriástortáig; a figurás és ostyafotós tortáktól az egyedi tervek alapján készített esküvői tortákig és nászpárokig; a minden nap friss pogácsától a reggeli bundás kenyérig és friss narancsléig; a forró kávéktól a hűsítő fagylaltokig; a kicsitől a nagy megrendelésig.

 A külföldi utazásainkról, kiállításokról is több újdonsággal tértünk haza, új tortáink a mákosguba torta áfonyalekvárral, a karamellás meggyes sajttorta, vagy a narancsos illetve a mogyorós mascarponés brownie torta, de a visszatérő vendégeink ragaszkodnak a klasszikus ízekhez: a csokoládé, a dobos, az oroszkrém tortához illetve a nagy kedvenchez a marcipántortához.

 S az ünnepekre is készülünk: édes és sós süteményekkel, tortákkal, valamint a fényes karácsonyra  beigli- és, mézeskalács költeményekkel, karácsonyi süteményekkel. Ezeket még cégek is szívesen választják ajándékul partnereinknek, esetleg logózva és díszcsomagolásban, mert az egyediségük és különlegességük miatt a partner jó szívvel gondol az ajándékozóra.

 Rendezvényekre mindent elkészítünk, „mi szem, szájnak ingere”, de az omlós pogácsák, édes és sós teasütemények előtt, után és mellett „petit fleurs”-t, aprócska meglepetéseket ajánlunk: a mini torták és mini desszertek színes ízforgatagát.

 Szeretnénk, ha vendégeinket személyesen fogadhatnánk minden alkalommal üzletünkben, de ha számukra az a kényelmesebb, a finomságokat hűtőkocsival házhoz szállítjuk.

 

            Várjuk szeretettel!

            Ésik Zsolt

 

 

A torta az ünnep jelképe, az íze, formája, színei, díszítése miatt is fénypontja minden eseménynek.

Milyen alkalomra szeretne tortát, és ki lesz az ünnepelt?  

A torta ugyanis, melyet Ön kiválaszt, tükrözi az esemény jellegét, az ünnepelt, vagy ünnepeltek stílusát és ízlését. Igazodik a rendezvény eleganciájához, emlékezetes pontjává, szinte szertartásává válik annak.

Legyen szó születésnapi, esküvői, vagy bármilyen más ünnepi tortáról egyedülálló széles választékunk megkönnyíti az Ön választását. A figurás, fényképes, vicces tortáktól kezdve több tucat torta különlegesség várja itt Budapesten a Cziniel Cukrászdában, hogy Önnek rá essen a választása.

1031. Budapest, Nánási út 55. (Római part) 06-1-240-1188, 06-70-771-4460, 06-70-382-1467 • Minden jog fenntartva!

Rólunk írták

Nincsenek üzenetek.