Esküvői torták

és kiegészítők

Tekintse meg esküvői tortáinkat itt!

 
 A lagzi egyik legfontosabb eseménye az, amikor az ifjú pár felvágja a tortát. A násznép is szertartásosan várja az eseményt, hogy megkóstolhassa azt a tortát, ami a fiatalok közös életének kezdetét jelképezi.

Ne bízza a véletlenre!

Az örökértékű, klasszikus ízektől a legkülönlegesebbekig, a hagyományos formáktól a formabontókig készülnek minőségi tortacsodáink a Nagy Nap méltó megkoronázásáért, a jegyespárok egyedi kívánságainak figyelembevételével.

Évtizedes tapasztalatunk tükrében, mestercukrászunk óvó szárnyai alatt válnak valósággá édes álmaik, melyek között mindenki számára ott rejtőzik az Igazi!

 

Akciós torta

64 szeletes esküvői torta, vajkrémes ízekből, vajkrém díszítéssel. 38.400,- Ft. A képen látható virág díszítés és a torta alatti fa dekoráció nem képezi az ajánlat részét.

 

Új akciós torta

 

Tekintse meg esküvői tortáinkat itt!

A torta az ünnep jelképe, az íze, formája, színei, díszítése miatt is fénypontja minden eseménynek.

Milyen alkalomra szeretne tortát, és ki lesz az ünnepelt?  

A torta ugyanis, melyet Ön kiválaszt, tükrözi az esemény jellegét, az ünnepelt, vagy ünnepeltek stílusát és ízlését. Igazodik a rendezvény eleganciájához, emlékezetes pontjává, szinte szertartásává válik annak.

Legyen szó születésnapi, esküvői, vagy bármilyen más ünnepi tortáról egyedülálló széles választékunk megkönnyíti az Ön választását. A figurás, fényképes, vicces tortáktól kezdve több tucat torta különlegesség várja itt Budapesten a Cziniel Cukrászdában, hogy Önnek rá essen a választása.

1031. Budapest, Nánási út 55. (Római part) 06-1-240-1188, 06-70-771-4460, 06-70-382-1467 • Minden jog fenntartva!