Esküvői torták

és kiegészítők

Tekintse meg esküvői tortáinkat itt!

2019. AKCIÓ

Háromszintes torta szögletes vagy kerek formában,
egyféle főzött krémes ízből, marcipán vagy gyúrható cukorborítással, alapdíszítéssel.
 
 50 szeletes 30.000,- Ft  60 szeletes 36.000,- Ft

A lagzi egyik legfontosabb eseménye az, amikor az ifjú pár felvágja a tortát. A násznép is szertartásosan várja az eseményt, hogy megkóstolhassa azt a tortát, ami a fiatalok közös életének kezdetét jelképezi.

Ne bízza a véletlenre!

Az örökértékű, klasszikus ízektől a legkülönlegesebbekig, a hagyományos formáktól a formabontókig készülnek minőségi tortacsodáink a Nagy Nap méltó megkoronázásáért, a jegyespárok egyedi kívánságainak figyelembevételével.

Évtizedes tapasztalatunk tükrében, mestercukrászunk óvó szárnyai alatt válnak valósággá édes álmaik, melyek között mindenki számára ott rejtőzik az Igazi!

Tekintse meg esküvői tortáinkat itt!

A torta az ünnep jelképe, az íze, formája, színei, díszítése miatt is fénypontja minden eseménynek.

Milyen alkalomra szeretne tortát, és ki lesz az ünnepelt?  

A torta ugyanis, melyet Ön kiválaszt, tükrözi az esemény jellegét, az ünnepelt, vagy ünnepeltek stílusát és ízlését. Igazodik a rendezvény eleganciájához, emlékezetes pontjává, szinte szertartásává válik annak.

Legyen szó születésnapi, esküvői, vagy bármilyen más ünnepi tortáról egyedülálló széles választékunk megkönnyíti az Ön választását. A figurás, fényképes, vicces tortáktól kezdve több tucat torta különlegesség várja itt Budapesten a Cziniel Cukrászdában, hogy Önnek rá essen a választása.

1031. Budapest, Nánási út 55. (Római part) 06-1-240-1188, 06-70-771-4460, 06-70-382-1467 • Minden jog fenntartva!